OM OSS

Verksamheten har sina rötter inom streetracing-kulturen och startade försäljningen under 2008 till och med 2011, men redan under 2005 var ägaren aktiv inom banracing där dem första kontakterna med leverantörerna blomstrade. Vi gick under namnet Natsuko Raceparts och fokus låg på att importera bildelar till japanska sportbilar.

Med en omsättning på 156,000 sek redan första kvartalet blev vi snabbt välkända inom kretsarna och sponsrade flertal tunga namn, bland dem fanns Lukas Kooz och hans Mitsubishi Eclipse "Zpirit". Vi var först i Sverige med att saluföra produkter från bland annat Blitz, Seibon, NRG, ROTA, XXR Wheels med fler. År 2018 gjorde vi en omorganisering och bytte samtidigt namn till vad som idag förknipas med kvalité och enastående service. Idag arbetar vi i direkt anslutning till marknadsledande leverantörer, utan mellanhänder, för att kunna erbjuda våra klienter absolut särklas service.

Holsterbro står för kvalitékompetens & passion. Tre kärnvärden som genomsyrar organisationen från topp till tå. Vi har en stark passion för vad vi arbetar med, i alla led, för att kunna erbjuda överlägsen god service och kvalitativa produkter till våra klienter. Detta uppnår vi på grund av den kompetens vi besitter och viljan att lära sig nya saker.

Höken representerar en stark symbol och de tre kärnvärdena, därför är vi stolta att associera oss med en hök.

Våran målsättning har sedan start varit att samarbeta med producenter som på ett eller annat sätt implementerar liknande kärnvärden i sin organisation. Därför ställer vi höga krav på vilka vi vill samarbeta med för att säkerställa att våra klienter får det de betalar för.

Våra klienter sätter höga krav på både funktion och estetik och för oss är det viktigt att leverera produkter med hög standard i båda dessa avseenden.

Vi erbjuder marknadsledande produkter till lyxbilar & vi kan erbjuda dig konsultation före ditt köp så att du som klient kan känna dig trygg och hos oss ser vi gärna att vi bygger broar tillsammans under en lång tid.  

 Hjärtligt välkomna till familjen Holsterbro!

Se gärna våra fina recensioner från våra klienter via länk här

Skriv gärna en kommentar av din erfarenhet från oss.