VB: Valentino Balboni Titanium Exhaust systems

Holsterbro Sweden har fått äran och tillåtelse av Valentino Balboni´s företag att bli det första företaget i Sverige, med att marknadsföra deras avgassystem till bland annat Lamborghini Aventador och Aventador SVJ.

Dessa cat-back system är något utöver det vanliga och skiljer sig helt från något vi har sett tidigare. Självklart går det inte att förvänta sig något annat heller när självaste Valentino Balboni utvecklar och designar avgassystem till Lamborghini. 

Avgassystemen är handgjorda i 100 % titanium med italiensk design och kärlek. Inspirerade från The Raging Bull "tjurhornen" har VB tagit fram en unik design som liknar inget annat. Från huvudkontoret hos Valentino Balboni´s företag utlovas ett avgassystem som inte bara ser fantastisk ut men också ger ett ljud som ska efterlikna en formel 1 bil från 90-talet. En era som alla motorfantaster kan enas om, var den bästa eran i Formel 1. 

Holsterbro Sweden kan nu ta emot intressanmälningar från hela landet. Det kommer endast att produceras 63 SVJ avgassystem världen över, och hela 15 signaturmodeller från Valentino Balboni. Avgassystemen levereras i en Black Box, aluminium behållare som ser ut att kunna innehålla en stridsspets snarare än ett avgassystem.

 Fullständig spec nedan

  • 8.8 lbs (4.66 Kg)
  • Titanium Grade 2
  • Completely handmade T.I.G. welding
  • Billet cut mounts
  • Bolt on exhaust using OEM mountings


Mer bilder och information kommer.

Tillsvidare kan ni besöka vår instagram på @holsterbrosweden för bilder och information. Kontakta info@holsterbro.com för intresseanmälningar. 

Lämna en kommentar

Notera att kommentarerna granskas innan publicering