Marknadsledande sportavgassystem

Från Porscheägare till handbyggda sportavgassystem - så kan ägaren till Fabspeed Motorsports Joe Fabanis historia sammanfattas. Joe började sin bana med att äga en tidig Porsche 911 Carrera som han så småningom började tävla med. Efter egna modifieringar började han tillverka egna avgassystem, och ryktet spred sig snabbt. Efter bara några år etableras hans namn bland racing-vännerna och resten är historia.

Holsterbro  är idag officiella återförsäljare för en av marknadens bästa sportavgassystem till lyxbilar. Med en komplett anläggning och ett team av designers, ingenjörer och svetsare producerar Fabspeed allt inom avgassystem till klienter som vill ha en rejäl effektökning och ett skönare ljud därtill. 

Fabspeed har idag ett gott rykte bland hard-core entusiaster som vill klämma ur så många hästkrafter som möjligt och låta motorn skrika ifrån sig ett mullrande ljud som inget annat. Företaget bygger specialanpassade avgassystem och gör flera olika tester på respektive bil för att säkerställa kvalitén. Systemen anses vara bland dem bästa på marknaden vad det gäller passform, prestanda och design samt hållbarhet. Fabspeed erbjuder generösa garantier på alla deras produkter. 

Det tar cirka 3 veckor att producera ett system och alla avgassystem tillverkas på beställning. Artister och kända profiler har ett rykte att använda Fabspeeds produkter i USA, nu har vi äntligen möjligheten att erbjuda våra klienter hela sortimentet från Fabspeed Motorsports USA. 

Källa* www.fabspeed.com/who-we-are

Lämna en kommentar

Notera att kommentarerna granskas innan publicering